Celebs

William en Kate genieten van de tropische wildernis

Kate Middleton en prins William hebben net een aanklacht ingediend tegen het Franse magazine Closer voor het publiceren van naaktfoto's van Kate, maar dat weerhoudt het koppel er niet van om van hun 9-daagse rondreis door Zuidoost-Azië te genieten. Momenteel trekken ze samen door een tropisch regenwoud in Maleisië en ondanks alle heisa rond de topless foto's maakt het koppel een onbezorgde indruk.

Op het programma stond ook nog een bezoek aan een wetenschappelijk lab en een wandeling over een boomkruinenpad. Kate droeg vrijetijdskledij met wandelschoenen, beige broek en donkerblauw hemd.

William en Kate willen in de provinciehoofdstad Kota Kinabalu overnachten en zondag naar de Salomon Eilanden verderreizen. Van de publicatie van de foto's, die Kate tijdens de vakantie zonder bovenstuk van haar bikini tonen, werden de hertog en hertogin van Cambridge tijdens hun verblijf in de Maleisische hoofdstad Kuala Lumpur op de hoogte gebracht. Het Britse koningshuis heeft inmiddels al gerechtelijke stappen tegen het Franse magazine Closer ondernomen.

Hun reis maakt deel uit van de feestelijkheden rond het 60ste troonjubileum van Queen Elizabeth II. Na Singapore, Maleisië en de Salomon Eilanden staat nog de eilandstaat Tuvalu op de agenda. Het paar zal tot 19 september onderweg zijn.
 

Corrigeer

Het beste van Enkel voor abonnees