Seks & Relaties

Hoe vind je de juiste man voor een date?

Hoe vind je de juiste man voor een date?

Foto: shutterstock

Heel wat vrouwen gaan op date met de verkeerde mannen en het kan heel frustrerend zijn om daarmee om te gaan. Daarom zetten we hieronder enkele stappen op een rij die je kunnen helpen in jouw zoektocht naar 'de ware'.

1. Ga na wat je interesses zijn en zoek een manier om je vrije tijd in groep door te brengen. Zo blijf je genieten van je hobby's en vergroot je de kansen om iemand te ontmoeten die dezelfde interesses deelt.

2. Zoek een degelijke datingsite of een andere service en doe een test die je zal helpen om iemand te vinden met dezelfde verwachtingen.

3. Wees geduldig. Sommige mensen vinden het moeilijk om de juiste partner te vinden, maar het beste advies is om te blijven proberen. Hou je ogen, je oren en je hart voortdurend open en durf vrienden om raad te vragen.

4. Iets forceren heeft geen zin. Heb je de ware nog niet gevonden? Ga dan door het leven als een happy single. Relaties zijn ook niet altijd rozengeur en maneschijn, alles heeft zo zijn voor- en nadelen dus probeer om gewoon te genieten van wat je hebt.

5. Bezorgt de zoektocht naar een levensgezel je te veel stress, zoek dan professionele hulp. Blijf je best doen en volharden, meer kan je niet doen.

 

Corrigeer

In het nieuws

Het beste van Enkel voor abonnees