Voetbal 3de klasse B

Grimbergen-Diegem wordt zondag gespeeld

Grimbergen -

Het burenduel Grimbergen-Diegem gaat zondag door in plaats van op woensdag 31 oktober. Beide clubs kwamen tot een akkoord met de toestemming van de Belgische Voetbalbond.

Dinsdag gaf de KBVB een nieuwe, bijzonder ingewikkelde kalender voor derde klasse B vrij, waaraan FC Doornik werd toegevoegd dat zijn stek vorige week alsnog voor de rechtbank afdwong.

Zowel Grimbergen als Diegem waren volgens de nieuwe kalender nu zondag vrij. Dender-Grimbergen (1-1) en Diegem-Tienen (5-1) staan immers deze zondag geprogrammeerd, maar beide wedstrijden zijn intussen al gespeeld. Dus kozen de twee clubs ervoor om nu zondag de degens al te kruisen.

Volgende week staat Grimbergen-Verviers (1-2, en dus ook al gespeeld...) op de agenda en dan zal de ploeg van voorzitter De Prins op bezoek gaan bijr Ath. Allicht volgen de komende dagen andere ploegen dit voorbeeld en is dit nog maar het begin van een hele reeks aanpassingen en verschuivingen.

Wie kan nog volgen en hoe gaan de supporters nog te weten komen waar en wanneer hun club speelt? Het wordt een zware opdracht dit seizoen om het overzicht te bewaren in derde klasse B, zoveel is nu al zeker.

Corrigeer

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio