Celebs

Showbizz Bart doet mee aan Sterren op de Dansvloer

Showbizz Bart doet mee aan Sterren op de Dansvloer

Ook Showbizz Bart is er bij! Foto: Photo News

Showbizz Bart zal dit najaar meedoen aan het nieuwe seizoen van Sterren op de Dansvloer. Hij kwam dat zelf vertellen in de ochtendshow op Q-music. En hij heeft er zin in, zo blijkt uit de enthousiaste tweet die hij de wereld instuurde.

Kürt Rogiers, de gastheer van de ochtendshow, zal samen met Francesca Vanthielen het nieuwe seizoen van Sterren op de Dansvloer presenteren. En hij had gevraagd om één deelnemer zelf te mogen aankondigen: Showbizz Bart.

'Als je die aansluitende pakjes ziet, die afgestikte smokings, die glitter en glamour, dan denk toch je aan een persoon: Showbizz Bart', zei Rogiers in de Ochtendshow.

'Als ik klein was, keek ik altijd naar oude hollywoodfilms en keek ik met open mond naar de elegante danspassen van sterren als Gene Kelly, Fred Astaire en Ginger Rogers', zei Bart 'Showbizz Bart' Verbeeck. 'Ik wou dat ook kunnen, jammer genoeg heb ik nooit dansles gevolgd. Daarom vind ik het zo tof dat ik dat nu mag. Ik kijk er zo naar uit. En natuurlijk wil ik winnen! Makkelijk zal dat niet zijn, het zal zelfs héél zwaar worden, maar ik ga tot het uiterste.'

Showbizz Bart is trouwens van plan om te dansen zoals het hoort. 'Met een vrouw in een prachtig kleed. Ik hoop dat ze het meest mannelijke in mij naar boven zal halen.'

Hannelore Knuts

Showbizz Bart mag zich trouwens aan een stevige tegenstand verwachten in dit seizoen van Sterren op de Dansvloer. Want al enkele straffe namen hebben bekendgemaakt dat ze deel zullen nemen: topmodel Hannelore Knuts, kunstschaatser Kevin Van der Perre en acteur Lucas Van den Eynde.

 

 

 

Corrigeer

Het beste van Enkel voor abonnees