Celebs

Zsa Zsa Gabor ontdekte beenamputatie pas na half jaar

Zsa Zsa Gabor ontdekte beenamputatie pas na half jaar

Foto: photo news

Zsa Zsa Gabor (95) kwam pas na een half jaar te weten dat er een deel van haar rechterbeen werd geamputeerd. Haar echtgenoot, Frederic Prinz von Anhalt, had de voormalige actrice niets verteld over de operatie van begin vorig jaar.

Von Anhalt vertelt in een interview met The New York Post dat Gabor erachter kwam toen hij haar rechtop zette. ‘Toen zag ze dat er een deel van haar been mankeerde. Ze kon het niet eerder voelen omdat ze verlamd is aan een hand en ze met het andere niet tot bij het been raakt’, klonk het.

Het is niet de eerste keer dat de 69-jarige man dingen verzwijgt voor zijn vrouw. ‘Zsa Zsa weet ook niet dat ze eten krijgt via een sonde. 'Ze zou kwaad zijn. Ze was immers altijd heel glamoureus en ijdel. Ik wil haar het slechte nieuws besparen’, voegt hij eraan toe.

De gezondheid van de blonde actrice is op enkele jaren sterk achteruit gegaan. In 2010 brak ze haar heup en moest ze enkele keren met spoed naar het ziekenhuis. Toen volgden de beenoperatie en een maagoperatie. Die laatste ingreep liep bijna fataal af omdat Gabor wegzakte in een diepe coma. Uiteindelijk ontwaakte ze later weer.
 

Corrigeer

Het beste van Enkel voor abonnees