Celebs

Diane Kruger moest uit haar Diorjurk worden gered

Diane Kruger moest uit haar Diorjurk worden gered

Foto: photonews

Torenhoge hakken, ingewikkelde jurken en uren op de kapperstoel. Wie op de rode loper wil schitteren, moet daar soms veel voor over hebben. Ook de Duitse actrice Diane Kruger kan daar van meespreken, nadat ze uit een verstikkende jurk werd gered door haar vriendje Joshua Jackson.

Als jurylid werd Diane Kruger in mei elke avond op de rode loper van het filmfestival van Cannes verwacht. Ze straalde iedere keer opnieuw, maar dat kwam niet steeds door de prachtige jurken die ze mocht dragen. 'Ik heb al veel geleden voor mode', vertelt de actrice in People Magazine en bewijst dit met een veelzeggende anekdote.

Op de afsluitceremonie van het filmfestival verscheen Kruger in een vintage Dior Couture jurk, waarbij de ooh's en aah's niet te tellen waren. Maar wat het publiek niet wist is dat de actrice meer dan een uur nodig had om zich in de jurk te kunnen wurmen, en een schaar om er terug uit te geraken.

'Eens ik gedaan had met eten, moest ik naar het toilet, maar de jurk zat ineens zo strak dat ik niets eens meer kon ademen', aldus Kruger. 'Josh (Joshua Jackson, haar vriend sinds vijf jaar red.) moest meekomen naar het toilet om me uit de jurk te knippen.' Wat er nadien met de jurk is gebeurd, vertelt de actrice er niet bij.

 

Corrigeer

Het beste van Enkel voor abonnees