Geef je vriendin grotere borsten met nieuwe app

Geef je vriendin grotere borsten met nieuwe app

Foto: *

Heb je op de Facebook-pagina van je vriend grotere borsten dan in het echt? Dan heeft hij waarschijnlijk de nieuwe iAugment-app al op zijn iPhone staan. Met de app is het perfect mogelijk om te zien hoe jij (of je vriendin) er zou uitzien met een (of meerdere) cupmaatje(s) meer.

De gratis app voor de iPhone werd ontwikkeld door de Amerikaanse plastische chirurg Elizabeth A. Kingsley. Zij was de eerste dokter die 3D-beelden gebruikte om vrouwen aan te tonen hoe ze er zouden uitzien na een borstvergroting.

Hoe werkt het?

Je laadt gewoon een foto van jezelf (of van je vriendin) in bh of bikini op in de iAugment-app en je kan meteen aan de slag. Je kan gaan tot drie cupmaten meer. 

'Je borsten laten vergroten is een ingewikkelde en vooral dure procedure. Deze app kan dienen als hulpmiddeltje', zegt Kingsley. 'Hoe zou ik eruitzien met een cupmaat meer? Welke cupmaat is de juiste voor mij? Al die vragen worden gratis beantwoord door de iAugment-app.'

De app kan natuurlijk ook gebruikt worden voor andere doeleinden. Zo denken we meteen aan 'bewerkte' foto's op sociaalnetwerksites...

Niet iedereen is een voorstander van de app. Tegenstanders vinden dat nog meer vrouwen hierdoor overtuigd zullen worden om hun borsten te laten vergroten. 'En waarom is dat altijd nodig?', luidt het.

Corrigeer

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees