Beauty

Sexy Alexander Skarsgård en Lara Stone voor Encounter-parfum

Het 'Encounter'-flacon ziet er minimalistisch uit en oogt erg mannelijk. Foto: Calvin Klein

De sexy Zweed Alexander Skarsgård scoort Lara Stone in de promotiecampagne voor het nieuwe parfum Encounter van Calvin Klein.

Calvin Klein komt met een nieuw mannenparfum op de proppen, Encounter genaamd. Voor deze gelegenheid nam het een sensuele reclamecampagne op met de sexy Zweedse acteur Alexander Skarsgård in de hoofdrol. In de clip zien we hem op zeer aanlokkelijke wijze het Nederlands topmodel Lara Stone verleiden.

Skarsgård representeert alles waar het nieuwe parfum ook voor staat: mannelijkheid, intrige, spanning en opwinding. Het parfum is een lekkere geurenmix van scherpe kruiden, warme cognac en sensuele houtsoorten. Ook het flesje zelf is een topper: het blauwe, minimalistische flacon zal vast beeldig staan in jouw badkamer.

De Encounter Calvin Klein-campagne vertelt het intrigerende verhaal van een constante spanning en verlangen tussen Skarsgård en Stone. Het donkere en mysterieuze filmpje toont Skarsgård zeker en vast van zijn beste (en verleidelijkste!) kant. Geniet mee!

 

   styletoday

Corrigeer

Het beste van Enkel voor abonnees