Celebs

Britney Spears getroffen door huidziekte

Zangeres en ‘X Factor’-jurylid Britney Spears zou aan de huidziekte psoriasis lijden. Dat meldt het Amerikaanse blad The National Enquirer.

Begin deze week werd duidelijk dat Spears wellicht psoriasis heeft, een chronische auto-immuunziekte waardoor afschilfering van huidschubben plaatsvindt op getroffen lichaamszones. De 30-jarige blondine zakte af naar het premièrefeest van ‘X Factor’ in Los Angeles in een blauw jurkje en beige pumps. Het viel de aanwezigen meteen op dat de blondine een rode vlek heeft op haar linkervoet.

‘De rode vlekken zijn enkel zichtbaar als Britney gestresseerd is’, aldus een bron. ‘Ze heeft een zalfje, maar ze gebruikt het zelden.’ Volgens de insider moet Britney Spears opvallend vaak krabben tijdens de opnames van de talentenjacht.

Britney Spears is niet de enige beroemdheid die deze huidziekte heeft. Ook zangeres Leann Rimes en realityster Kim Kardashian hebben er last van. Kardashian vertelde vorig jaar voor het eerst over haar probleem tijdens een uitzending van haar show ‘Keeping up with the Kardashians.’
 

Corrigeer

Het beste van Enkel voor abonnees