Seks & Relaties

Eén op drie vrouwen verlangt nog naar seks met een ex

Eén op drie vrouwen verlangt nog naar seks met een ex

Foto: shutterstock

Bijna veertig procent van de vrouwen mist de seksuele ervaringen die ze had met haar vorige partner. Dat blijkt uit een enquête van het Britse speeltjesfabrikant Lovehoney.

38 procent van de vrouwen gaf toe dat ze de seks uit hun vorige relatie miste. Bij de mannen verwees maar 29 procent naar een ex wanneer ze gevraagd werden naar hun beste bedpartner. Volgens schrijfster en experte Tracey Cox hoeft dit niet te verbazen: 'Vrouwen trouwen gewoonlijk niet met hun beste bedpartner. Ze kiezen voor een man omdat hij trouw is, of een goede vader voor hun kinderen. Ik krijg voortdurend mails van vrouwen die me vertellen dat ze van hun man houden, maar de seksuele relatie met hun ex missen'.

Volgens de deelnemers aan de enquête wordt seks ook beter met de jaren: slechts zeven procent van de mannen en vrouwen noemde hun eerste liefje als hun beste bedpartner. Ook voor onenightstands bleken de deelnemers minder te vinden: slechts vier procent van de vrouwen en drie procent van de mannen had hier de beste herinneringen aan.

 

 

 

Corrigeer

In het nieuws

Het beste van Enkel voor abonnees