Vijf dates waar hij stiekem van droomt

De bioscoop, het restaurant of een knusse bar... deze clichéplaatsen vermijd je liever als een creatieve indruk wil maken op je droomman. Wij zetten vijf dates op een rij waar mannen stiekem naar verlangen.

vwh

Avondje televisie Neen, samen voor de televisie hangen is helemaal niet saai. Tenminste niet als je zorgvuldig een serie uitkiest die jullie beiden nog niet hebben gezien. Valt de serie in de smaak? Bekijk dan ook de volgende afleveringen. Hierdoor krijg je al een gemeenschappelijke interesse. Wedden dat hij het volgende seizoen absoluut in jouw gezelschap wil bekijken.

Cocktailcompetitie De meeste mannen zijn competitief ingesteld. Aan jou om die eigenschap in hem naar boven te halen tijdens jullie date. Verzamel enkele cocktailrecepten en daag hem uit om de beste herfstcocktail te shaken. Jullie mogen zelf bepalen wat de winnaar krijgt.

Hippe workshop Naar een workshop pottenbakken moet je je vlam niet meenemen. De kans dat hij zich zal vervelen is reëel. Er zijn wel voldoende andere workshops die hem kunnen bekoren. Wat dacht je bijvoorbeeld van een cursus wijnproeven of bier brouwen? Iedereen weet dat mensen de waarheid zeggen als ze een beetje hebben gedronken. Ideaal dus als je wil weten of je een kans maakt bij hem.

Stadswandeling Als je de date low budget wil houden, kan je opteren voor een stadswandeling. Bekijk vooraf wel eens wat er allemaal te doen is op de dag van je date. Is er een najaarsmarkt? Kuier er dan gerust wat rond met je vlam en stop aan het hotdog kraampje om eenvoudig te genieten. Extra tip: enkele biertjes gaan kopen en jullie vervolgens op een bankje in het park installeren vindt hij vast ook heerlijk.

Sportief uitje Bijna elke man houdt van sport. Je kan dus bijna niets verkeerds doen als je hem uitnodigt voor sportpartij naar keuze. Ja, ook al wil hij voetballen in de regen. Dit toont dat je geïnteresseerd bent in zijn hobby’s en van actie houdt. En wie weet... misschien evolueert die match wel in een romantische kussessie op het veld.

Aangeboden door onze partners

Meer lifestyle

Hoofdpunten

Video

Keuze van de redactie