Fabian Cancellara krijgt supporterslokaal in Centrum Ronde van Vlaanderen

Fabian Cancellara krijgt supporterslokaal in Centrum Ronde van Vlaanderen

Foto: pdv

Koningshooikt/Oudenaarde -

De Belgische supportersclub van Fabian Cancellara verhuist van Koningshooikt naar Oudenaarde. De nieuwe uitvalsbasis wordt brasserie De Flandrien in het Centrum Ronde van Vlaanderen.

‘Ons huidig supporterslokaal wordt binnenkort afgebroken zodat wij genoodzaakt waren een andere locatie te zoeken’, legt voorzitter Remi De Moor uit. ‘We kregen tientallen aanbiedingen en in samenspraak met Fabian viel de keuze op De Flandrien in Oudenaarde. Kan het immers nog symbolischer?’

Dinsdag om 15u ondertekenen Rik Vanwalleghem, namens het Centrum Ronde van Vlaanderen, en Remi De Moor het contract. ‘Er zal daarna nog een beeltenis van Fabian Cancellara, in polyester, onthuld worden, voegt De Moor eraan toe.

De fanclub van Cancellara (die Vlaanderens Mooiste won in 2010) telt ongeveer vijfduizend leden. ‘Iedereen is welkom om zich aan te sluiten. Een lidkaart kost 10 euro maar daarvan gaat een groot deel van naar een goed doel.’

Corrigeer

DE DIGITALE WIELERGIDS

Klik hier

nb-logo


Het Nieuwsblad biedt meer dan 1.000 reeksen in 12 sporten aan. Zoek hierboven de uitslagen van uw favoriete club of surf naar onze uitslagenpagina.