Celebs

Iwein Segers: ‘Mijn ego was gekrenkt’

Iwein Segers: ‘Mijn ego was gekrenkt’

Foto: photo news

Stand-upcomedian Iwein Segers zal binnen twee weken niet meer te zien zijn als gastpresentator van ‘Komen Eten’ op Vier. Dat heeft de gloednieuwe zender amper een maand na de lancering bekendgemaakt.

Segers was een beetje teleurgesteld toen hij het nieuws vernam. ‘Nu gaat het heel goed met mij, maar ik moet toegeven dat mijn ego het moeilijk heeft gehad’, klinkt het in Het Laatste Nieuws. ‘Ik doe dat zo graag, bij de mensen thuis een reportage gaan maken’ voegt hij eraan toe.

Maar Segers vindt zichzelf allesbehalve een slechte verliezer, integendeel. ‘Ik ben de beste loser ter wereld’, zegt hij. Dat bewijst hij aan de hand van een anekdote uit zijn jeugd. ‘In het tweede middelbaar kon ik het mooiste meisje van de school strikken. En dat terwijl ik van de Latijnse naar een technische richting moest zakken!’

De 32-jarige Segers verdwijnt trouwens niet helemaal uit ‘Komen Eten’. Voor het tweede seizoen zal hij bindteksten schrijven en inlezen. De komiek sluit niet uit dat hij ooit nog op het televisiescherm zal te zien zijn als presentator. ‘Oh Oh Cherso, dat zou nog iets voor mij zijn. Dan kom ik samen in beeld met Barbie’, grapt hij.
 

Corrigeer

Het beste van Enkel voor abonnees