Celebs

Evy Gruyaert is bevallen

Evy Gruyaert is bevallen

Foto: pn

Evy Gruyaert is gisterenavond bevallen van een zoontje, Alec. Het is het eerste kindje van de presentatrice en haar vriend Frederik De Proft.

Zowel de kersverse mama als haar zoon, die 2,950 kilogram weegt en 49 centimeter groot is, stellen het goed. Evy is in de wolken met haar eerste kindje: 'Het was gisteren sowieso een prachtige dag en de geboorte van Alec heeft die 22ste oktober nu echt onvergetelijk gemaakt', laat ze weten in een persmededeling. 'Met Alec start een mooi nieuw verhaal in ons leven en daar genieten we met volle teugen van'. Om in alle rust van haar zoon te kunnen genieten, verdwijnt Evy van het scherm tot 1 februari.

Ondertussen wordt ze op Twitter uitgebreid gefeliciteerd: onder meer haar collega’s Peter Van De Veire en Eva Daeleman wensten de kersverse mama proficiat.

Twee weken geleden vertelde de presentatrice nog in Nieuwsblad Magazine dat ze in het begin van haar zwangerschap heel misselijk was, maar zich tegen het einde goed voelde. 'Ik wist niet dat er zoveel rek op een buik zat', grapte ze.

Corrigeer

Het beste van Enkel voor abonnees