Australische tennisser Tomic ruziet met vriend

Australische tennisser Tomic ruziet met vriend

Foto: photonews

Het Australische toptalent Bernard Tomic (ATP 49) heeft het afgelopen weekend opnieuw te bont gemaakt. De plaatselijke politie moest immers tussenbeide komen om de gemoederen te bedaren na een ruzie tussen de 20-jarige Tomic en een vriend in Surfers Paradise, een kuststadje in het oosten van Australië.

Tomic zette vorig jaar uitstekende resultaten neer, met als uitschieter een kwartfinaleplaats op Wimbledon. Zo werd hij de jongste speler sinds Boris Becker in 1986 die doorstootte tot de kwartfinales op het heilige Londense gras.

Maar dit seizoen presteerde hij ondermaats. Deze week moet hij bovendien voor de politierechter in Queensland verschijnen nadat hij in januari weigerde te stoppen voor een politiecontrole.

Volgens de politie had hij eerder op de dag al twee boetes gekregen voor verkeersinbreuken. Tomic voerde aan dat de politie hem viseerde en zou daarom zijn doorgereden naar zijn huis in Gold Coast.

 

Corrigeer

Het Nieuwsblad biedt meer dan 3.000 reeksen in 28 sporten aan. Zoek hierboven de uitslagen van uw favoriete club of surf naar onze uitslagenpagina.