Beauty

Kenny Scharf en Kiehl’s werken samen voor het goede doel

Kenny Scharf en Kiehl’s werken samen voor het goede doel

Kenny Scharf x Kiehl’s

De Amerikaanse kunstenaar Kenny Scharf heeft de bekende Creme de Corps-collectie van Kiehl’s van een nieuw jasje voorzien. De opbengst van deze collectie gaat integraal naar het Paola Kinderziekenhuis.

Ook deze feestdagen zet beautylabel Kiehl’s zijn liefdadigheidstraditie voort. Voor de vierde Creme de Corps Holiday -collectie werd beroep gedaan op de New Yorkse kunstenaar Kenny Scharf, vooral bekend voor zijn kleurrijke schilderijen, shows en installaties die baden in het ‘pop surrealisme’. De vier producten werden bekleed met zijn vrolijke kunstwerk Globo Mundo , door Scharf beschreven als ‘een voorstelling van de hele wereld of wereldbol’.

De Creme de Corps , een klassieker van Kiehl’s en favoriet bij veel kanten, is een superverrijkte crème die erg hydraterend werkt en dus bijzonder geschikt is voor de koude wintermaanden waarin we vaak last hebben van een droge huid. Bovendien gaat de opbrengst integraal naar meer dan veertig goede doelen voor kinderen over de hele wereld.

Zo werd in België gekozen voor het Paola Kinderziekenhuis, waar ze momenteel bezig zijn met de bouw van een nieuw speellokaal. De creatie van een ontspannen en kindvriendelijke ruimte moet de speltherapeur kunnen helpen om de kinderen zo af te leiden van hun ziek zijn.

De prijzen voor de collectie variëren tussen 18 en 49 euro.

Corrigeer

Het beste van Enkel voor abonnees