Wielrennen

Evert Verbist terug naar Melbotech

KESSEL-LO -

Zowel voor de weg als het veld timmert Patrick Tuerlinckx verder aan zijn team voor volgend jaar. Serieuze versterking komt er alvast van de kant van Evert Verbist, de laatste twee seizoenen als prof bij Accent Jobs actief, maar voordien ook al lid van Tuerlinckx team.

Ook Laurent Carton (24) uit het Waalse Lessines, nu nog Colba, wordt toegevoegd aan het team. Hij wordt aangezien als een aanzienlijke versterking met het oog op de Topcompetitie.

Wat het cyclocross-gedeelte van Melbotech betreft wordt de komst gemeld van Sven Beelen, zondag nog tweede in Heusden-Zolder, toonaangevend bij de Moedige Veldrijder en nu nog lid van Sunweb. Dat is eveneens het geval met Stef Boden, ex-nationaal kampioen bij de junioren en tweede in zijn eerste jaar bij de beloften en zaterdag, drie plaatsen voor Beelen, nog vijfde in Alsemberg. Zij komen vanaf 1/1 een veldritteam versterken waarvan nu al Pauwels, Uytderwillighen en Koyen als beloften deel uitmaken.

Tuerlinckx ziet anderzijds Wouter Daniels vertrekken naar het beloftenteam van Lotto. Brandon Van Cauwenberghe gaat volgend jaar zijn geluk beproeven bij Cureghem Sportief.

Corrigeer