Gault&Millau prijst sterke verhouding prijs en kwaliteit aan

Cuines 33 is streekontdekking

Cuines 33 is streekontdekking

Frederik en Fleur Boussy zijn blij met de erkenning. Foto: nmi

Knokke-Heist -

De restaurantgids Gault&Millau heeft aan restaurant Cuines 33 een score van 15 op 20 gegeven en noemt het eethuis de nieuwste ontdekking in Vlaanderen.

Cuines 33 is een familiebedrijf in handen van Frederik en zus Fleur Boussy en schoonbroer Edwin Menue. Cuiness 33 staat voor Cosmopolitan, Cantempory en Conceptual. Het streeft een eerlijke en lekkere keuken na.

Voor Frederik Boussy is het alvast een verrassing dat hij zo hoog scoort in de Gault&Millau. ‘Wij zijn in december nog maar een jaar open en wij krijgen al een 15 op 20. Zo'n hoge score is buiten alle verwachtingen en een opsteker van formaat’ zegt Frederick Boussy.

Wie ze van Gault&Millau over de vloer kregen wist Fleur Boussy pas na de maaltijd. ‘Het is pas na de maaltijd dat de persoon zich voorstelde als iemand van de restaurantgids Gault&Millau. Hij werd bediend zoals alle andere klanten maar het is blijkbaar in de smaak gevallen.’

Met de titel ‘nieuwste ontdekking in Vlaanderen’ gaat Frederick Boussy niet zweven. ‘Wij blijven met onze twee voeten op de grond staan en streven in de toekomst om die score te behouden of eventueel nog hoger te klimmen in de restaurantgids.’

Cuines 33 kreeg ook een vertegenwoordiger van de Michelingids over de vloer. ‘Het resultaat wordt pas volgend week bekend gemaakt en wij wachten in spanning af welke score we zullen krijgen’, besluit Frederick Boussy.

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio