Seks & Relaties

Tien soorten seks die je moet proberen voor je dertigste

Tien soorten seks die je moet proberen voor je dertigste

Foto: Shutterstock

Goed nieuws voor koppels die even geen inspiratie hebben in de slaapkamer: deze seks moet je hebben voor je dertig wordt.

1. Een onenightstand
Niet alle onenighstands zijn een succes, maar toch is het de moeite waard om je eens aan een avontuurtje te wagen. Een onenightstand kan handig zijn om te testen of je klaar bent voor een serieuze relatie.

2. Slechte seks
Al is het maar om tijdens een avondje uit met vriendinnen te praten over die ene man die er niets van terecht bracht in bed. Lachsalvo’s gegarandeerd.

3. Wraakseks
Iedereen heeft het wel eens meegemaakt: je bent verliefd op een man, maar hij is niet geïnteresseerd. Een paar jaar later kom je hem opnieuw tegen en toont hij veel belangstelling. De vrijpartij met je ex-vlam zal wellicht niet de beste ooit zijn, maar je zal tenminste weten wat je je vroeger vaak hebt afgevraagd.

4. Dronken seks
Bestaat er iets leukers dan als een blok in slaap vallen na een wild avondje uit? Absoluut: een snelle, wazige vrijpartij net voor je jouw ogen sluit.

5. Avontuurlijke seks
Vrijen in bad, in het bed van je ouders, de eettafel, in een club in het park... Er zijn oneindig veel spannende plekjes waar je kan vrijen én betrapt worden. Dat geeft je een ongelofelijke kick.

6. ‘Ik kan niet slapen’-seks
Kan je niet slapen, dan vindt je partner het vast niet erg dat je hem wakker maakt voor een nachtelijk vluggertje. Hij ziet het als een kinky extraatje, jij als een verantwoord slaapmiddel.

7. Bedankseks
Je vraagt aan een vriend, voor wie je stiekem een boontje hebt, om je meubels te monteren als je verhuist. Na een lange dag trakteer je hem op een etentje en maak je het heel gezellig, waardoor jullie ‘toevallig’ in bed belanden. Van een win-winsituatie geproken...

8. Soloseks
Maak het thuis gezellig en verken je eigen lichaam. Vrouwen die hun eigen erogene zones weten liggen, kunnen immers makkelijker aan een man uitleggen hoe ze opgewonden raken.

9. Goedmaakseks
Stel: hij laat zijn kousen overal slingeren en jij bent het grondig beu en klaagt erover. Jullie conversatie mondt uit in een pittige discussie, die jullie erna kunnen oplossen tussen de lakens.

10. Afscheidseks
Seks met je ex is doorgaans geen goed idee. Maar die ene keer, om voorgoed afscheid te nemen, mag je jezelf heus vergeven.

Corrigeer