Minnares Steve Stevaert klapt uit de biecht

Minnares Steve Stevaert klapt uit de biecht

Nu een Brusselse rechter geoordeeld heeft dat Houda E. Steve Stevaert niet wilde chanteren met een seksvideo, durft de ex-minnares eindelijk haar verhaal doen. ‘Van het eerste afspraakje tot het afpersingsschandaal', zet Dag Allemaal dramatisch op de cover.

Volgens Houda werd ze aan Steve Stevaert voorgesteld door Stijn Butenaerts, advocaat en goede vriend van Stevaert. ‘Hij is een heel slecht persoon', vertelt ze over Butenaerts. ‘Hij gebruikt vrouwen om zijn zakenrelaties te plezieren. Geen callgirls, dat is hem te duur. Hij kiest liever kwetsbare vrouwen'. Toch sloeg de vonk over tussen Houda en Stevaert.

‘Stevaert wilde duidelijk meer dan gewoon vriendschap', vertelt Houda. ‘Ik kwam net uit een relatie en wilde me niet halsoverkop in het avontuur storten'. Maar hij drong aan en Houda stemde toe nog eens met hem te gaan eten. ‘Stevaert was helemaal anders dan zijn vriend Stijn. Pas op, hij heeft ook kleine kantjes hoor. Stevaert is bijvoorbeeld hyperjaloers. Maar hij was daarnaast ook heel romantisch en bracht bloemen mee telkens we elkaar zagen'.

Lees het volledige verhaal in ‘Dag Allemaal'.

Corrigeer

RECENT NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees