Laatste optreden in jeugdclub Jeka

Pellemanboys geven er laatste keer een lap op

Pellemanboys geven er laatste keer een lap op

De Pellemanboys hebben zes prachtige en prettige jaren achter de rug. Foto: pkk

Kasterlee -

De populaire Pellemanboys geven hun laatste optreden overmorgen zaterdag in jeugdclub Jeka aan het Duineneind in Kasterlee.

De Pellemanboys hebben zes prachtige en prettige jaren achter de rug. Ze gaven in en rond Kasterlee dik honderd optredens en die bezorgden de vijf gasten een stevige reputatie.

Ze speelden veel sterke covers, en ‘Hold the line' van Toto hoorde steevast tot de bisnummers in hun repertoire.

Af en toe waagden ze zich aan een duel met de Lichtaartse groep de Hukkelfukkers. Maar aan alle mooie verhalen komt een eind. De Pellemanboys zetten er een punt achter. De vijf leden hebben stuk voor stuk wel een ‘Jeka-verleden' en het is dan ook geen toeval dat ze in dit jeugdhuis zaterdagavond dit deel van hun muzikale carrière afsluiten. Vier van de vijf groepsleden gaan verder met een andere band.

‘Er is gewoon een tijd van komen en gaan', legt bassist Dennis Van Reusel uit. ‘Ik steek mijn muzikale energie verder in de groep Witness én in het schlagerduo Jeffie & Denny dat ik vorm met Jef Cambré.'

Drummer Bram Haeseldonckx blijft actief in de Molse groep Metafuz. Steven Bogaerts, volgens zijn kameraden-Pellemanboys goed voor ‘gitaar en randanimatie' werkt naarstig verder aan een cd met ‘Old Number Six'. Zanger Steven Praet is ook al een poosje actief met ‘Parkside Drive' en blijft dus in het muzikale milieu.

Alleen gitarist Toon Van Reusel zou nog niet meteen een andere groep op het oog hebben, ‘maar hij heeft toch al een lief dus hij kan verder', lachen zijn maats.

Zaterdagavond zetten ze vanaf 23 uur nog één keer de plaatselijke jeugdclub op zijn kop. De toegang is gratis, een pintje kost één euro.

Corrigeer

Immo in de regio

Auto's in de kijker

Jobs in de regio