Goal Events haalt Natalia én Milc Inc naar Zelzate

Goal Events haalt Natalia én Milc Inc naar Zelzate

Frank Jolie had op het concert van Johny Logan groot nieuws. Foto: zvd

Zelzate -

Goal events pakte dit weekend uit met straf nieuws tijdens het kerstconcert. Deze zomer staan op zaterdag 24 augustus zowel Natalia als Milc Inc op het programma van het zomerevent aan de Vredekaai.

Frank Jolie van Goal Eventsmaakt het nieuws dit weekend bekend op het kersconcert, waar de Ierse songfestival-winnaar Johny Logan optrad.

Goal Events haalt al zeven jaar op rij kleppers naar de kanaalgemeente voor een winter- en voor een zomerconcert. De groep startte in 2005 met Clouseau. Natalia stond er al eens in 2009 en Milc Inc in 2011. Volgende zomer staan ze samen op de affiche.

De groep rond Goal Events bestaat uit vrijwilligers. Het is een vereniging zonder winstoogmerk die zich tweemaal per jaar inzet voor een goed doel. De opbrengst van het kerstconcert met Logan gaat naar een activering- en tewerkstellingsproject voor mensen met psychiatrische problemen.

‘We zijn geen ­evenementenbureau noch een commerciële organisatie', zegt voorzitter Jolie.

De voorzitter had nog meer nieuws te melden over het zomerevenement. ‘We stappen af van ons experiment van afgelopen zomer toen we er een tweedaagse van maakten, met op zondag nog een schlagerfestival. De opkomst was teleurstellend. We keren weer terug naar het vertrouwde concept met één groot evenement op zaterdagavond op het plein aan de Vredekaai.'

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio