Oppositie wil bouw van definitieve feestzaal

Bever -

In een nieuwe open brief trekt Fons Van den Berg van leer tegen het gemeentebestuur. De frontman van het actiecomité tegen de bouw van een tijdelijke feestzaal in Akrenbos doet dat naar aanleiding van de vergadering van het gemeentebestuur en de verenigingen.

Op die vergadering werd gezegd dat het verstrekken van de stedenbouwkundige vergunning nog slechts een kwestie van enkele weken is. Maar volgens Van den Berg is dat niet waar.

‘Zelfs als de vergunning nu wordt afgeleverd, staan er nog tal van procedures open om de bouw op de lange baan te schuiven', aldus Fons Van den Berg.

‘Daar komt nog bij dat wij over een degelijk juridisch onderbouwd dossier beschikken dat niet zo maar van tafel kan geveegd worden', zegt de actievoerder.

Tijdelijke zaal

Ondertussen vragen ze zich bij de oppositie af waarom het gemeentebestuur de plannen voor die tijdelijke feestzaal niet opbergt en voluit kiest voor de bouw van de definitieve feestzaal. Henk Verhofstadt is alleszins van plan om op de gemeenteraad van 27 december die vraag te stellen. Tot zolang wenst burgemeester Luc Deneyer niet te reageren.

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio