‘De kruitfabriek' wordt ‘De late show'

‘De kruitfabriek' wordt ‘De late show'

Bij Vier blijven ze erop hameren dat de tv-zender na drie maanden perfect op koers zit, maar toch ziet de avond van Vier er in 2013 weer anders uit.

De grootste verandering is dat De kruitfabriek , het praatprogramma van Tom Lenaerts, van 20.15 uur naar een later uur verhuist. Vier wil niet precies zeggen hoe laat, maar het wordt een uur vergelijkbaar met dat van De laatste show dat vroeger door Woestijnvis werd gemaakt. Opvallend is ook dat De kruitfabriek op vrijdag wegvalt en alleen van maandag tot donderdag te zien is; Vier wordt opnieuw een beetje meer VT4 met een film op vrijdagavond. De kruitfabriek neemt in het voorjaar trouwens even afscheid voor De slimste gemeente .

Vanaf maandag 28 januari pakt Vier ook uit met Rasters , het nieuwe dagelijkse spelprogramma van Steven Van Herreweghe dat al eerder was aangekondigd. Rasters wordt ergens tussen 19 en 20 uur uitgezonden; een concurrent van Blokken wordt het dus niet. Na Rasters volgt Komen eten met Iwein Segers die uit beeld verdwijnt.

Op maandag rond negen uur pakt Vier uit met de prestigieuze fictiereeks Met man en macht van Tom Lenaerts en Tom Van Dyck, op dinsdag met het reisprogramma Is 't nog ver? met Otto-Jan Ham, Jelle De Beule en topmodel Elise Crombez. Op woensdag is er de Amerikaanse serie Castle , op donderdag seizoen twee van Scheire en de schepping .

Corrigeer

POPULAIRE VIDEO'S