RESTO. Hotel-restaurant Tijl

RESTO. Hotel-restaurant Tijl

Foto: pdv

Oudenaarde - In elke Rondom worden enkele horeca-zaken in de kijker gezet.

Waar? Oudenaarde

Wat? Belgische keuken

Open sinds: September 2010

Eigenaar/Uitbater: Frank Christiaens en Mieke

Prijsklasse: voorgerecht: 9-14 euro hoofdgerecht: 16-24 euro dessert: gemiddeld 6 euro fles wijn: 15-40 euro

Wat maakt uw zaak bijzonder? ‘ We werken met dagverse streekproducten en alle gerechten worden op traditionele wijze bereid . Biefstuk met frietjes is onze traditionele dagschotel op woensdag. De klant krijgt verse en handgesneden frietjes.We hebben een zaaltje voor kleinschalige feestjes tot dertig personen.'

Hebt u een terras/tuin/ open haard? ‘Neen.'

Wat is uw specialiteit? ‘Dé specialiteit van het huis is ‘cataplana', een Portugese visschotel met onder andere zalm, gamba's, schelpdieren en chorizo. Een andere topper van ons is ook de côte à l'os.'

Doet u iets speciaals voor kinderen? ‘Alle gerechten kunnen in kleinere porties besteld worden.'

Contact: Stationsstraat 60 9700 Oudenaarde 055/31.84.88 info@hoteltijl.be www.hoteltijl.be

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio