Celebs

De Pauw en Waes verboden in ‘Scheire en de Schepping'

De Pauw en Waes verboden in ‘Scheire en de Schepping'

Foto: pn

Tv-iconen Bart De Pauw en Tom Waes mogen niet meewerken aan het tweede seizoen van ‘Scheire en De Schepping' op VIER. Dat meldt de Gazet Van Antwerpen.

Op donderdag 31 januari begint het tweede seizoen van Scheire en de Schepping, de wetenschappelijke show van de Gentse Lieven Scheire die in de lente van vorig jaar nog te bekijken was op Eén. Het programma heeft enkele metamorfoses ondergaan. Zo zullen Bart De Pauw en Tom Waes geen deel meer uitmaken van het panel.

Scheire vindt het bijzonder jammer dat de twee niet mogen meewerken aan zijn programma. ‘Dit is nochtans een show die ik met vrienden wil maken. Helaas geeft de VRT hen hier geen toestemming voor', klinkt het in de Gazet Van Antwerpen.

De VRT wil niet langer dat bekende koppen deelnemen aan programma's op het concurrerende VIER. In het verleden werkten De Pauw en Scheire al samen aan het tweede seizoen van ‘Het Geslacht De Pauw' en Willy's en Marjetten'. De programmamaker kan de beslissing alvast relativeren. ‘We moeten de puzzel nu gewoon anders in elkaar steken', besluit hij.

Corrigeer

Het beste van Enkel voor abonnees