'Minnares Steve Stevaert was actief in seksclub'

'Minnares Steve Stevaert was actief in seksclub'

Foto: pn

Houda E., de Marokkaanse minnares van Steve Stevaert, kende de wereld van de prostitutie goed en verkocht zich aan klanten van een sekslub. Dat leren we uit een interview van Dag Allemaal met de Beernemse seksclubuitbater C.V., die een relatie met haar had.

'Houda werd aangenomen om de bar te doen, maar achteraf vernam ik dat ze haar jobomschrijving veel ruimer interpreteerde', aldus C.V. Hoewel hij het woord 'prostituée' niet in de mond neemt, geeft hij wel aan dat dat Houda op die manier geld verdiende. 'Ik weet pertinent zeker dat zij na de uren afsprak met klanten die ze bij mij leerde kennen. Die klanten vertelden me dat achteraf zelf. Het was altijd hetzelfde: Houda wilde geld, geld geld. Noem je dat een prostituée? Een zwarte weduwe misschien'.

'Je hebt twee soorten klanten', aldus C.V. 'Zij die dénken dat ze geld hebben, en zij die geld hébben. Houda wist heel goed wie geld had en met hen wisselde ze achter mijn rug telefoonnummers uit. Hier komen bijvoorbeeld nogal wat rijke industriëlen uit de westhoek over de vloer. Ik ga geen namen noemen, maar daar zitten zwaargewichten tussen. Wie het was, maakte haar overigens niet uit, zolang hij maar geld had'.
 

Lees het volledige verhaal in Dag Allemaal

Corrigeer

RECENT NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees