HORECA AWARDS. Dubbele nominatie voor taverne Driegoten

HORECA AWARDS. Dubbele nominatie voor taverne Driegoten

Caroline Heirwegh

en Joeri Bauwens.

Foto: jvdv

HAMME -

Taverne Driegoten aan de gelijknamige en toeristisch aantrekkelijke oever van de Schelde is in twee categorieën genomineerd voor een Horeca Award.

Joeri Bauwens (35) en Caroline Heirwegh (36) runnen sinds augustus 2005 de gezellige taverne, die de jongste weken binnenin grondig werd gerenoveerd. De keuken is helemaal nieuw.

Vandaag zaterdag staat het koppel samen met het personeel opnieuw paraat om de klanten vriendelijk te ontvangen in een gezellig interieur.

Taverne Driegoten is genomineerd als Team van het Jaar, samen met horecazaken uit Geetbets, Dessel en Genk. Voor de titel van Brasserie-taverne van het Jaar is de concurrentie groter van zeventien andere Vlaamse collega's, waaronder met de Lokerse Brasserie Coppe nog een Wase kandidaat.

Ook vorig jaar was Driegoten in deze categorie genomineerd.

‘We waren verwonderd toen we per brief onze selectie ontvingen', vertelt Joeri.

Hij studeerde aan de hotelschool in Wemmel en werkte onder andere in het sterrenrestaurant De Lijsterbes van Geert Van Der Bruggen in Uitbergen.

‘Omdat we in de zomer ook op ons dakterras serveren, houden we de eetkaart eerder beperkt. In de winter breiden we het menu uit met wild- en vissuggesties. Versheid en een vriendelijke bediening zijn onze troeven. Dat we al jaren met trouw personeel werken, is een andere opsteker. In de keuken kan ik al zes jaar rekenen op sous-chef Mario D'Haese.'

Bij mooi weer is het zalig vertoeven op het dakterras.

‘De nominatie voor de Horeca Awards begeestert ook onze klanten, die de evolutie van de wedstrijd van nabij meevolgen', weet de goedlachse gastvrouw Caroline.

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio