Is dit verhaal van Bart Aernouts waar of niet? Speel mee en win een uniek shirt!

De Belgische veldrijders hebben in hun jarenlange carrière al ontzettend veel knotsgekke avonturen meegemaakt. De meest sappige anekdotes worden tijdens het avondeten aan elkaar doorverteld, en vanaf nu ook aan u. Maar zijn deze straffe stoten wel allemaal waar? Waag elke dag een gok en win een uniek, officieel truitje van de Belgische nationale ploeg.

  Maar let op: soms wordt een verhaal al eens flink aangedikt, een andere keer probeert een Belg de rest in de maling te nemen met een compleet verzonnen verhaal. Vanaf woensdag kruipt elke dag een bekende Belgische crosser met zijn 'allerstrafste verhaal' bij ons op de sofa. Maar vertelt hij wel de waarheid? Bekijk het verhaal en oordeel zelf: waar of niet?

Uit de deelnemers die een juiste gok wagen, wordt elke dag een winnaar gekozen. Deze persoon wint een officiële jersey van de nationale ploeg. Gisteren vertelde Bart Wellens zijn verhaal, vandaag is het de beurt aan Bart Aernouts.

Lees alles over het WK veldrijden in ons dossier.

Corrigeer

Het Nieuwsblad biedt meer dan 1.000 reeksen in 12 sporten aan. Zoek hierboven de uitslagen van uw favoriete club of surf naar onze uitslagenpagina.