Tachtiger overleeft ongeval in Desselgem niet

DESSELGEM -

In het West-Vlaamse Desselgem, een deelgemeente van Waregem, is zondagavond een tachtiger om het leven gekomen bij een zwaar verkeersongeval. Dat bevestigt de lokale politie.

Het ongeval gebeurde rond 19.45 uur toen een man met zijn wagen uit de Kwadestraat kwam en de Waregemstraat wilde opdraaien. Het kwam tot een zware aanrijding met een andere wagen, bestuurd  door een zwangere vrouw.

Buurtbewoners vingen de zwangere vrouw op. Ze werd voor controle naar het ziekenhuis overgebracht. Haar vriend, die naast haar op de passagiersstoel zat, raakte niet gewond.

De bestuurder van de andere wagen was er erg aan toe. Het medisch interventieteam probeerde de bejaarde man uit Waregem te reanimeren maar uiteindelijk bezweek de tachtiger ter plaatse aan zijn verwondingen.

Het parket van Kortrijk stuurde een verkeersdeskundige ter plaatse om de nodige vaststellingen te doen. In de Kwadestraat werd vorig jaar éénrichtingsverkeer ingevoerd. Sindsdien mogen weggebruikers niet meer vanuit de Kwadestraat de Waregemstraat oprijden en dat is net wat het slachtoffer deed.

Corrigeer

Immo in de regio

Auto's in de kijker

Jobs in de regio