Discotheek Cabana wordt Copacabana Partylounge

Discotheek Cabana wordt Copacabana Partylounge

Tony Cabana. Foto: © Leo van der Linden

WAARLOOS/MECHELEN -

Discotheek Copacabana in Waarloos krijgt vanaf 9 februari een nieuwe naam: Copacabana Partylounge. De zaak van de onlangs overleden Tony Cabanna wordt hipper en er komt een VIP-gedeelte voor zakenlui.

‘Tony en ik zetten een tijd geleden de plannen op punt', zegt zaakvoerder Pascal Brits. ‘Spijtig genoeg heeft hij de realisatie ervan niet meer kunnen meemaken. De naamsverandering en modernisering van de zaak is eigenlijk een eerbetoon geworden aan Tony. Hij was mijn beste vriend en vijftien jaar lang mijn zakenpartner.' De zaak krijgt een nieuw kleurtje aan de buitenkant, het logo wordt vernieuwd samen met de kledij van het personeel en het decor. ‘De nieuwe trendy naam staat voor een modern interieur en een daverende lichtshow. Op vraag van een deel van het cliënteel hebben we 10 procent van de zaak heringericht voor zakenlui die op een stijlvolle manier klanten kunnen ontvangen.'

Er verandert niks moet de toegangsprijzen: ‘Een levenslang lidmaatschap kost 5 euro. Op donderdagen komt er een nieuw concept: ‘Fiesta de las botellas' met speciale prijzen voor flessen sterke drank aan 40 euro. Ook een bak bier gaat dan voor 40 euro de deur uit. Op vrijdag blijven we trouw aan onze ‘Happy-2-Hour' tussen 23 uur en 1 uur. De jarige leden van de maand kunnen nog steeds op de eerste zaterdag van de maand bij ons terecht voor een gratis fles bubbels', besluit Brits.

Corrigeer

Immo in de regio

Auto's in de kijker

Jobs in de regio