Prinses Astrid in tranen na familieruzie

Prinses Astrid in tranen na familieruzie

Foto: belga

Volgens Story werd de nieuwjaarsreceptie op het paleis dit jaar ontsierd door heel wat emoties. 'Woedeuitbarstingen, schaamte en galspuwerij', klinkt het veelbelovend. Vooral prinses Astrid kreeg het moeilijk: 'opeens barstte ze in tranen uit en verliet ze de bijeenkomst.'

Het paleis wil niets kwijt over het incident, dus moet Story 'een beetje gissen' naar de oorzaak van de commotie. Van de drie koningskinderen is Astrid de enige die nooit in opspraak is gekomen, maar ze liet recent wel optekenen dat ze begrijpt dat er mogelijk gesnoeid zal worden in haar dotatie. Volgens de royaltywatchers van het weekblad vielen die uitspraken vermoedelijk niet in goede aarde bij de rest van de koninklijke familie.

'Mogelijk kreeg de prinses een standje van haar vader omdat ze haar mening over zo'n gevoelig thema openlijk heeft gedeeld met een journalist', klinkt het. Story merkt ook fijntjes op dat Prins Laurent op de receptie 'voor de zoveelste keer zijn gal spuwde over de pers, die hij verweet 'pro Astrid' te zijn'.

Lees het volledige verhaal in Story.

Corrigeer

RECENT NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees