Supermarkt opent midden mee in Ring Shopping

Albert Heijn Kortrijk zoekt 65 medewerkers

Albert Heijn Kortrijk zoekt 65 medewerkers

De opening van de Albert Heijn in Harelbeke in september vorig jaar lokte 600 mensen. Volgens de keten zien we straks ook dit soort tafeleren in Kortrijk. Foto: loh

Kortrijk -

De winkelketen Albert Heijn is op zoek naar maar liefst 65 enthousiaste krachten voor het nieuwe filiaal in Ring Shopping Kortrijk Noord. Dat filiaal opent midden mei.

Wie in en rond Kortrijk op zoek is naar een job in de verkoop hoeft niet langer te zoeken. De komst van Albert Heijn in Ring Shopping Kortrijk Noord betekent meteen ook 65 nieuwe jobs voor onze streek.

‘We zijn zowel op zoek naar voltijdse als deeltijdse werknemers', vertelt Isabelle Verdeyen van Albert Heijn. ‘De vacatures variëren van teamleiders tot jobstudenten en winkelbedienden.'

Albert Heijn probeert de juiste arbeidskrachten voor het nieuwe filiaal onder meer te vinden via de sociaalnetwerksite Facebook en reclame op hun eigen webstek. Er komen straks ook spandoeken aan het pand waar het Albert Heijn-filiaal komt en affiches in de Albert Heijn-winkel in Harelbeke.

1.600 vierkante meter

Volgens woordvoerder Isbabelle Verdeyen zal de Albert Heijn in het Ring Shopping een even groot succes worden als de winkel in Harelbeke. Daar werken trouwens een 60-tal mensen, allemaal uit de regio. Ook voor Albert Heijn Kortrijk wordt in de eerste plaats gedacht aan werknemers uit de buurt.

‘We zijn de nieuwe winkel in Kortrijk volop aan het inrichten', vertelt Verdeyen. ‘De opening is gepland midden mei.' De oppervlakte van de supermarkt zal 1.600 vierkante meter, of 40 meter op 40, bedragen.

Fluitend naar het werk

Wie voor Albert Heijn wil werken, moet volgens de personeelsdienst van de Nederlandse keten boordevol energie zitten en mee willen schrijven aan de geschiedenis van het bedrijf. Ervaring is mooi meegenomen, zo klinkt het. ‘We doen er alles aan om de werknemers fluitend naar hun werk te laten komen', zegt Isabelle Verdeyen. De Nederlandse supermarktreus verwent naar eigen zeggen zijn werknemers met ‘afwisseling op de werkvloer, persoonlijke aandacht en coaching, en prettige arbeidsvoorwaarden'.

Wie graag voor Albert Heijn wil werken, kan solliciteren door een mailtje met cv en motivatiebrief te sturen naar jobs@ah.be.

Corrigeer

Immo in de regio

Auto's in de kijker

Jobs in de regio