Celebs

Trixie Whitley blundert tijdens live tv-optreden

Trixie Whitley, de Amerikaans-Gentse zangeres met uniek stemgeluid, scheert hoge toppen met haar nieuwe solo-album Fourth Corner. Toch verlopen livesessies ook voor een doorwinterde zangeres niet altijd even gesmeerd. Whitley kon zichzelf voor het hoofd slaan toen ze in het Nederlandse tv-programma 'De wereld draait door' haar tekst vergat.

 Whitley brengt in het programma van Mattijs van Nieuwkerk de parel 'Breathe you in my dreams', een song van haar nieuwe album. Ondanks een zelfzekere babbel vlak voor het optreden, gaat het al bij de eerste noot mis. De Gentse vergeet alle woorden en zoekt tevergeefs steun bij haar bandleden. Ze brengt dan maar enkele o's en a's uit, om bij het refrein weer keurig in te vallen.

'Trixie, what happened?', vraagt tv-presentator van Nieuwkerk na het optreden. Waarop Trixie antwoordt dat het 'er helemaal naast zat. Dit is me nog nooit overkomen, maar het gebeurt. Ik wou dat ik het opnieuw kon doen'. Van Nieuwkerk troost de zangeres met het verzachtende 'We hebben ons niet verveeld. Kom terug, volgende week ben je er weer'.

Tv-persoonlijkheid Jan Mulder zag het live gebeuren in de Nederlandse studio en werd in het Vlaamse tv-programma De Kruitfabriek gevraagd of Trixie echt zo hard blunderde als ze zelf aangaf. 'Dat viel wel mee. Het publiek hoorde niet echt dat ze fout zat, ik vond zelfs dat ze zich een beetje aanstelde.'

Grote blunder of kleine accident de parcours? Wat vindt u? 

 

Corrigeer

Het beste van Enkel voor abonnees