Vijf tips om de liefde te vinden op vakantie

© *

Een nieuwe omgeving ver weg van alle dagelijkse verplichtingen is het perfecte decor voor een ontluikende vakantieromance. Deze vijf tips helpen je om andere vakantiegangers of lokale vrijgezellen beter te leren kennen.

vwh

1. Heb je nog nooit een rots beklommen, een duikcursus gevolgd of op een paard gereden langs een verre kustlijn? Grijp dan je kans. Interessante vrijgezellen ontmoet je vaak tijdens activiteiten waar je anders nooit aan zou denken.

2. Niet zo avontuurlijk aangelegd? Prop je valies dan vol met je mooiste bikini’s en huur een ligstoel aan het zwembad. Als je gezien wil worden, is een lui dagje aan het water de ideale plek om aandacht van mannen te trekken. Zon altijd op je rug. Zo zie je wie er aankomt en of je jouw hoofd subtiel moet omdraaien of niet.

3. Op vakantie durf je al eens dieper in het (cocktail)glas kijken. Zeker als er een paar vriendinnen mee zijn, vallen alle remmingen weg. Zit je ideale man net naast jullie tafel? Raap al jouw moed samen, stel jezelf voor en trakteer hem op een drankje.

4. Je maakt veel kans op een leuke romance als je openstaat voor ongedwongen vriendschappen. Houd rekening met onverwachte ontmoetingen, maar maak er geen wedstrijd van. Behandel potentiële vakantieliefdes met hetzelfde respect waarmee jij benaderd wil worden. 5. Zoek op voorhand uit hoe mensen flirten in het land waar je naartoe reist. In België raken we de ander vaak subtiel aan tijdens het verleidingsspel, maar in sommige delen van Azië ga je dan al te ver. In Latijns-Amerika zijn aanrakingen dan weer normaal en moet je iets duidelijker te werk gaan.

Meer lifestyle

Hoofdpunten

Video

Keuze van de redactie