voetbal 3DE KLASSE B KVK Tienen 3 - Verviers 3 - Dany Ost moet zich tevreden stellen met gelijkspel

‘We werkten af aan honderd procent'

‘We werkten af aan honderd procent'

Trainer Dany Ost: ‘We voetbalden te onzeker achterin.' Foto: Guy Meurs

Tienen -

Deflem en Ulens rolden de rode loper uit voor KVK Tienen, maar een sterk Verviers knokte zich nog voor de rust op gelijke hoogte. ‘Verviers staat zeker onder zijn waarde gerangschikt', was Tienen-trainer Dany Ost eerlijk.

Verviers drong aan maar de eerste aanval verzilverde Deflem. KVK zat op rozen toen Ulens de tweede aanval met een schuiver droog in de verste hoek mikte. Voetballen was door de gladde grasmat moeilijk en zo stond de match bol van slordigheden. Snel zorgde Verviers voor gerechtigheid. Na hoekschop kopte Masset in en na aangeven van Grosset hingen de bordjes gelijk.

Met een mooie lob dikte De Silva aan maar opnieuw sloegen de gasten na hoekschop toe toen Mayola aan de eerste paal inknikte. En die verdediger kwam op slag van rusten dicht bij de 3-4. Na de pauze bleven de gasten baas in de duels.

Besneeuwde grasmat

‘Verviers won veel duels en dat vooral op het middenveld', was Dany Ost zich bewust dat dit een heel moeilijke match was en dat zijn ploeg niet meer recht had dan op een draw.

‘We werkten in die eerste helft eens af aan honderd procent. Het bleef door de gladde grasmat met dat laagje sneeuw heel moeilijk voetballen. Ik moet zeggen dat we in de defensie onzeker voetbalden, tot Peeters opnieuw in zone ging voetballen.'

‘In de tweede helft herstelden we het evenwicht en kwamen beide ploegen minder in de zone van de waarheid', sprak Ost.

SCHEIDSRECHTER: Vermeiren DOELPUNTEN: 4' Deflem 1-0, 13' Ulens 2-0, 19' Masset 2-1, 22' Henke 2-2, 27' De Silva 3-2, 32' Mayola 3-3 TIENEN: De Wolf, Peeters, Verhamme, Pellegriti, Colin, Coulibaly, Singh, De Silva, Deflem (70' Sarcinella), Renson (78' Sarkisjan), Ulens VERVIERS: Biersard, Ceylan, Masset, Mayola, Saccio, Gonzatti, Nigombo, Doneux, Grosset, Henke (85' Ehuy), Doumbouya GELE KAARTEN: Peeters, Colin, Gonzatti

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio