Seks & Relaties

Zo zeg je zonder woorden: 'Ik hou van je'

Zo zeg je zonder woorden: 'Ik hou van je'

Foto: shutterstock

Het zijn vooral kleine, alledaagse gebaren die je grote liefde het gevoel geven dat hij bemind wordt. Wij zetten enkele manieren op een rij waarop je hem zonder woorden kunt tonen hoe graag je hem ziet.

1. Koop in de supermarkt zijn favoriete dessert, zelfs als je dat zelf helemaal niet lekker vindt.

2. Neem hem eens stevig vast net voor je in slaap valt, een aanraking zegt soms veel meer dan woorden.

3. Vraag hem hoe zijn dag was en luister ook echt naar het antwoord. Laat de vaat staan, stop met je bezigheden en schenk hem even al je aandacht.

4. Laad zijn iPhone op. Sommige mannen vergeten hun smartphone 's avonds op te laden waardoor ze de volgende dag onbereikbaar zijn. In plaats van daar elke dag over te klagen, kan je ook beslissen om hem te helpen door het kabeltje zelf in het stopcontact te stoppen. Jij moet minder zeuren en hij zal het als een mooi gebaar beschouwen.

5. Probeer te stoppen met een irritante gewoonte. Wordt hij gek van alle deuren die jij voortdurend laat openstaan? Doe dan extra veel moeite om dat niet te doen, dat zal hij zeker appreciëren.

6. Stop af en toe een lief briefje in zijn lunchpakket of schuif er eentje tussen zijn computer.

7. Breng samen een bezoekje aan de cinema en laat hem een film kiezen. Zelfs als je het genre of de acteurs die erin meespelen haat, draai die knop om en doe het voor hem.

8. Je hebt geen bijzondere reden nodig om hem een passionele kus te geven. Kus hem innig voor hij naar het werk vertrekt, als hij 's avonds terug thuiskomt en voor je gaat slapen.

Corrigeer

In het nieuws

Het beste van Enkel voor abonnees