De redactie van De Gentenaar is op zoek naar regiomedewerkers (m/v)

GEZOCHT. Nieuwe regiomedewerkers

Voor Sint-Martens-Latem, Merelbeke en De Pinte zijn we op zoek naar enthousiaste medewerkers. Foto: *

MERELBEKE/SINT-MARTENS-LATEM/DE PINTE - Je bent jong van geest, dynamisch, mobiel en flexibel? Je hebt een uitstekende pen en een neus voor nieuws? Je bent bereid als zelfstandige (in hoofd of bijberoep) of als losse medewerker aan de slag te gaan? Dan is deze job misschien wel iets voor jou.

Voor de regioverslaggeving in Merelbeke, De Pinte en Sint-Martens-Latem zoeken we namelijk een getalenteerde freelance journalist en medewerkers die voor de krant en de website aan de slag willen gaan. 

Jouw profiel? Je bent geïnteresseerd in de mensen in jouw gemeente, in de culturele en de politieke wereld, het verenigingsleven en het harde nieuws. Ervaring is een troef, maar geen vereiste. Belangrijk is dat je het zelf wil maken als journalist. Je kan zelfstandig je werk plannen en organiseren en je kan presteren onder tijdsdruk. Avond- en weekendwerk mogen geen obstakel zijn. Als regiojournalist zal je als geen ander de vinger aan de pols houden in jouw omgeving.

Interesse? Heb jij zin om als freelancer mee te werken? Stuur dan een mail met je cv en motivatie naar johan.cauwels@gentenaar.be en misschien word jij onze nieuwe medewerker.

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio