Seks & Relaties

Een nieuwe date? Zo straal je van nature

Een nieuwe date? Zo straal je van nature

Foto: Shutterstock

Als je de man van je leven tegenkomt, doe je er alles aan om zijn hart te veroveren. Maar sommige vrouwen doen te veel hun best waardoor de man afstand neemt. Dankzij deze tips maak je alvast allesbehalve een slechte indruk.

Lach erop los
Een vrouw valt op als ze er vriendelijk uitziet. Dus: wil je een man versieren, lach je tanden bloot. Wil je nog meer succes? Draag dan rode lippenstift zoals een echte femme fatale. Rode lippen zijn ook een teken van vruchtbaarheid, wat mannen naar je toe lokt.

Wees zelfzeker
Zelfzeker overkomen heeft veel met je houding te maken: houd je recht en stel je toegankelijk op. Vrouwen die hun armen kruisen, geven mannen de indruk dat ze afstand willen bewaren. Zelfvertrouwen zit hem ook in de kleinste details. Draag bijvoorbeeld je lievelingsschoenen en je favoriete lingerie. Als je goed in je vel zit, straal je dat uit en merken mannen je aanwezigheid sneller op.

Drink als een dame

De meeste mannen appreciëren vrouwelijk gezelschap aan de toog. Indien je echter evenveel biertjes als hem binnengiet, zal je aantrekkingskracht aanzienlijk dalen. Voor hem ben je dan meestal ‘gewoon’ een ladderzatte vriendin die hij nooit als partner wil.

Praat met een zachte, lage stem
Vrouwen met een lage stem worden aantrekkelijker bevonden dan zij die een schel geluid produceren. Adem vanuit je buik en al je woorden zullen zwoeler klinken. Wat je zegt is uiteraard ook belangrijk. Van zodra een man merkt dat je jezelf heel belangrijk en mooi vindt, ebt zijn interesse weg.

Kopieer zijn gedrag
Als je met een aantrekkelijke man praat, neem dan zijn gedrag over. Kies bijvoorbeeld voor hetzelfde stopwoordje. Stel ook regelmatig gerichte vragen, zo toon je belangstelling en voelt hij zich speciaal. Hem tijdens het gesprek af en toe subtiel aanraken kan ook nooit kwaad
 

Corrigeer

In het nieuws

Het beste van Enkel voor abonnees