‘The Voice'-kandidate: ‘Pikante foto's zijn geen probleem'

‘The Voice'-kandidate: ‘Pikante foto's zijn geen probleem'

Op vrijdagavond schittert Jana De Valck als nachtegaal met een altstem in het vtm-programma The Voice. Ze viel er onmiddellijk op als ex-backing vocal van Natalia en persoonlijke kennis van Alex Callier. Maar enkele media vogelden de voorbije weken uit dat Jana niet enkel als zangeres al heel wat ervaring heeft. Zo poseerde ze in het verleden voor enkele lingerieshoots: een heerlijke aanleiding voor Dag Allemaal om de zangeres te interviewen.

Jana solliciteerde bij Alex Calliers Hooverphonic, toen Geike Arnaert de band wilde verlaten. ‘Ik was bij de laatste drie en mocht zelfs enkele nummers met Alex schrijven. Een superervaring!' Toch kwam Jana niet in zijn team terecht: de backingvocal met frontvrouwambitie koos resoluut voor Natalia als coach.

Vervolgens stelt Dag Allemaal dé vraag die op ieders lippen brandt: hoe zit dat nu met die pikante foto's? ‘Ik ben géén model. Ik heb eens voor een fotograaf geposeerd toen ik in een dancegroepje zong. Ik heb geen probleem met sexy foto's, maar helemaal naakt: nee!', antwoordt De Valck.

Lees het hele interview in Dag Allemaal.

Corrigeer

RECENT NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees