Verder in de boekskes

De BV's kampen met heel wat problemen deze week. Guy Van Sande moet zijn huwelijk uitstellen, Wendy Van Wanten is onnoemelijk verdrietig, Sabine De Vos wordt voor de rechter gedaagd door de ex-burgemeester van Sint-Martens Latem en Jan Schepens zit met een vreselijk dilemma.

Ex-presentatrice Sabine De Vos moest zich vorige week voor de rechter verantwoorden, weet Dag Allemaal. De aanklacht: lasterlijke aangifte en handel met voorkennis. De Vos zou een stuk grond bijzonder goedkoop doorverkocht hebben, met financiële hulp van liberale sympathisanten van de gemeente Latem. De zaak sleept al aan sinds 2006, op 25 maart valt de beslissing.

Wat een primeur is voor Story, is gewone kost voor Dag Allemaal: Guy Van Sande stelt zijn huwelijk uit. De geplande datum 7 september bleek niet meer haalbaar en dus werd het huwelijk verplaatst naar het voorjaar van 2014. ‘Ik heb het voorlopig zo druk met mijn functie als schepen van cultuur en burgerlijke stand en dat neemt veel tijd in beslag', excuseert Van Sande zich voor de vertraging.

Wendy Van Wanten is dan weer in diepe rouw. Haar hondje Prutske is niet meer: op de dag van de geliefden begaf het hart van de viervoeter het. Van Wanten wordt nu overmand door verdriet en moest zelfs n aar de dokter om het drama te kunnen verwerken. ‘Maar ik moet het gewoon aanvaarden en loslaten', zegt de zangeres in Story.

Mist Jan Schepens de geboorte van zijn derde kind? De acteur bevestigt in Story opnieuw dat de mogelijkheid dat voorstelling en bevalling samenvallen niet ondenkbaar is. ‘Ik wil zowel mijn vrouw als de productie niet teleurstellen. Ik hoop dat de baby wat langer in Katja's buik blijft. Ik zou me er heel slecht bij voelen als ik de geboorte zou missen.'

Corrigeer

RECENT NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees