Celebs

Hier koopt Kate Middleton zwangerschapskledij

De zwangere hertogin van Cambridge ging vorige week shoppen in de Londense Oxford Street. Volgens het Amerikaanse tijdschrift People vond ze haar gading in een winkel van de betaalbare Britse keten Topshop.

Volgens de eigenares van de winkel in Oxford Street koos Kate Middleton onder andere voor een bloemetjesjurk van 42 euro met een elastische band in de taille. 'We zijn in de wolken dat de hertogin een jurk uitzocht die eigenlijk niet tot onze zwangerschapscollectie behoort,' aldus hoofdontwerpster Erika Shaw.

Layla Maan uit Londen was verrast toen ze de 31-jarige Kate in de winkel opmerkte: 'Ik draaide me om en zag hoe Kate Middleton naast me de kleren bekeek. Ze droeg haar haren in een paardenstaart en had parels in haar oren. Ze had een zwarte legging aangetrokken met een jasje in suède en droeg zwarte laarzen. Ze glimlachte naar me en zag er beeldig uit.'

Een winkelmedewerker vertelde het tijdschrift: 'Ze bevond zich in onze vipruimte zodat ze de jurken in alle privacy kon passen. Ze kocht geen gigantische hoeveelheden kleren, maar verliet de winkel toch met enkele volle zakken. Ze was heel vriendelijk en gedroeg zich niet verwaand.'

Gezien de betaalbare prijs van de jurk wordt verwacht dat de vraag naar een gelijkaardig exemplaar wereldwijd de hoogte in zal gaan. Heel wat zwangere moeders willen de look van de hertogin namelijk zo goed mogelijk kopiëren.

Corrigeer

Het beste van Enkel voor abonnees