Vakantie

Australië schenkt zes droomjobs weg

 Australië schenkt zes droomjobs weg

Foto: Youtube

Tourism Australia haalt opnieuw de internationale pers. Onder het motto ‘Win de beste job ter wereld’ zocht het bureau in 2009 een man of vrouw die op een tropisch eiland wou passen. Deze keer geeft het maar liefst zes droomjobs weg.

In 2009 schonken de media speciale aandacht aan Queensland. De Australische staat had een wedstrijd op poten gezet waarbij de gelukkige winnaar een half jaar op een tropisch eiland in de idyllische Whitsundays zou mogen wonen. De Britse Ben Southall sleepte de hoofdprijs in de wacht en liet ongeveer 35.000 andere deelnemers jaloers achter.

Nu is er goed nieuws voor wie in zijn voetsporen wil treden. De campagne, onder begeleiding van Southall zelf, wordt namelijk opnieuw gelanceerd en is nog grootser dan die van enkele jaren geleden. De toeristische dienst heeft zes interessante vacatures gecreëerd. De enige vereisten? Potentiële werknemers of werkneemsters moet graag reizen, tussen de 18 en 30 jaar oud zijn, en zich een half jaar kunnen vrijmaken om de troeven van een Australische staat in de kijker te plaatsen. In ruil krijgen ze zo’n 80.000 euro.

De vacante posities:
- Een chef festivals in New South Wales
- Een parkwachter in Queensland
- Een lifestylefotograaf in Victoria
- Een dierenoppasser in South Australia
- Een Outback avonturier in Northern Territory
- Een smaakconsulent in Western Australia

Bekijk hieronder hoe je kan deelnemen: 

Corrigeer

Het beste van Enkel voor abonnees