Aalsterse hiphoppers strikken opnieuw bekende Vlamingen voor videoclip

AALST - De Geile Gleuf Maddefakkers (GGM), inmiddels beruchte hiphoppers uit Aalst, laten vandaag hun tweede muziekclip op de wereld los. De groep kon opnieuw op de medewerking van enkele bekende Vlamingen rekenen.

In de clip ‘Dansmachine’ zijn onder andere Joke Vincke (bekend van The Voice van Vlaanderen en Eurosong) en Anton Cogen (commissaris Migraine uit de kinderreeks Mega Mindy) te zien en te horen.

Hot Marijke

De Aalsterse hiphopgroep haalde enkele maanden geleden nog het nationaal nieuws nadat ze een muzikale ode brachten aan Vlaanderens meest bekende prostituee Hot Marijke. Deze laatste was zo in de wolken dat ze alle bandleden een pijpbeurt beloofde wanneer ze met hun clip op YouTube een miljoen views haalden. Uiteindelijk werd de clip meer dan 88.000 keer bekeken, en ontvingen de Geile Gleuven media-aandacht van verschillende kranten en de radiozender Studio Brussel.

‘Met onze vorige songs versierden we puberharten, nu veroveren we de wereld’, aldus Bockie van GGM. Naast Bockie maken ook Ewoud Braem en DJ Tijs deel uit van de in 2005-opgerichte band.

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio