RESTO. Zakenvrouw opent tweede restaurant in Liedekerke

Het nieuwe restaurant in de Liedekerkse Stationsstraat. Foto: dbr

LIEDEKERKE -

Vandaag breekt de grote dag aan voor Marleen Dehandschutter. Haar nieuwe restaurant Het Glazen Verdiep opent de deuren in Liedekerke. Een hardwerkende vrouw, zo blijkt.

Marleen Dehandschutter baat namelijk in Ternat ook al de snackbar De Smaakpapil uit. Het Glazen Verdiep in de Stationsstraat 17, dat bistro Stad Berrevoesj vervangt, werd volledig in een nieuw kleedje gestoken.

‘We willen de mensen ontvangen in een rustig en gezellig interieur, en voornamelijk Frans-Belgisch getinte gerechten voorschotelen. Bovendien serveren wij elke zaterdag een eigen marktmenu', vertelt Marleen Dehandschutter. Hoewel een nieuw restaurant openen al heel wat inspanning en tijd vraagt, slaagt Marleen er in ook haar snackbar De Smaakpapil in Ternat te runnen.

‘Die zaak blijft uiteraard ook open. Ik zal zelf wat pendelen tussen Liedekerke en Ternat om beide zaken te combineren. Op termijn is het de bedoeling dat mijn schoondochter in De Smaakpapil zal werken, zodat ik mij volledig kan concentreren op Het Glazen Verdiep in Liedekerke', geeft Marleen Dehandschutter nog mee.

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio