Cancellara valt tijdens verkenning Parijs-Roubaix

Favoriet Fabian Cancellara is tijdens de verkenning van Parijs-Roubaix ten val gekomen. 'Spartacus' werd in de wagen afgevoerd, maar stapte daarna toch weer op de fiets. Ook tijdens de Scheldeprijs woensdag ging Cancellara tegen de vlakte.

Het ongeluk gebeurde op de strook van Waindignies-Hamage. De winnaar van de Ronde van Vlaanderen ging tegen de vlakte en stapte nadien met een verslagen gezicht in de auto naast Dirk Demol, terwijl zijn ploegmaats van Radioshack-Leopard de verkenning verder zetten. Maar na de strook van Orchies pikte 'Spartacus' weer in.

Tweede val

Ook woensdag tijdens de Scheldeprijs kwam de Zwitser ten val. Hij liep een grote schaafwonde aan het zitvlak op en reed de race uit met een gescheurde broek.

Parijs-Roubaix wordt zondag gereden. De winnaar van vorig jaar, Tom Boonen, kwam tijdens de Ronde ten val en zal de komende tijd niet in actie komen. Cancellara is dus uitgesproken favoriet.

Lees meer over Parijs-Roubaix op de fiche op Sportwereld.be

 

 

Corrigeer


Het Nieuwsblad biedt meer dan 1.000 reeksen in 12 sporten aan. Zoek hierboven de uitslagen van uw favoriete club of surf naar onze uitslagenpagina.