VOETBAL 3DE KLASSE A

FC Izegem doet een slechte zaak

FC Izegem kon zaterdagavond de kloof dichten door te winnen tegen Brakel, maar slaagde daar niet in. Trainer Franky Dekenne zocht geen excuses, maar was niet te spreken over de arbitrage.

‘Ik heb niks gezegd en een vuist in mijn zak gemaakt, maar het was er over. We zijn gewoonweg bestolen. Het is veelzeggend dat mijn afgevaardigde Danny Dierckens en onze verzorger, twee mensen die nooit iets zeggen tegen refs, het met hem aan de stok kregen. Eerst kregen we een penalty tegen en kreeg Vandille rood terwijl Verzele de fout had gemaakt. Het was belachelijk en kwamen alleen daardoor 2-1 achter. Coghe had dan moeten scoren maar miste, zodat het 2-1 bleef en zij wel konden toeslaan en voor 3-1 zorgden. Vandille zijn we volgende week kwijt wegens twee keer geel en Ollivier en Dutry waren al geblesseerd. Tot overmaat van ramp zag ik ook nog Scheldeman uitvallen. Ik vrees eerlijk gezegd dat het voor de rest van het seizoen zal zijn. De andere uitslagen vallen ook tegen, want bijvoorbeeld Ronse won tegen Geel-Meerhout.

Racing Waregem: crisisoverleg

In de marge van de match tegen Bornem was er crisisoverleg bij Racing Waregem. De meest uiteenlopende scenario's deden de ronde en er was zelfs sprake van stoppen. Zover zal het echter niet komen, want er werd een akkoord bereikt, waarbij ook de jeugdwerking op haar plichten gewezen werd. De Rassing gaat dus gewoon verder. Met de waarschijnlijke terugkeer naar vierde klasse in het achterhoofd worden de besprekingen nu snel aangevat. In de nieuwe ploeg zal voldoende ruimte zijn voor de eigen jeugdspelers en die lieten zich zaterdagavond alvast in positieve zin opmerken.

Corrigeer

POPULAIRE VIDEO'S