Lijk gevonden in reistas langs kant van de weg

WUUSTWEZEL - Gisterenvoormiddag vond een wandelaar langs de kant van een veldweg in Wuustwezel in een sporttas een lijk. Aangezien de locatie van de vondst niet ver is van de Nederlandse grens, wordt gedacht aan een afrekening in het Nederlandse drugsmilieu.

De eerste vaststellingen wijzen erop dat het slachtoffer op een gewelddadige manier om het leven werd gebracht – en dus op crimineel opzet. Het slachtoffer werd nog niet geïdentificeerd, wel is bekend dat het om een man gaat. Onder leiding van de onderzoeksrechter wordt een onderzoek gevoerd naar de precieze omstandigheden van de feiten.

De politie roept getuigen intussen op zich kenbaar te maken, want de man kon nog niet worden geïdentificeerd. Het betreft een blanke man, tussen 30 en 40 jaar oud. Hij is atletisch gebouwd en 1m90 lang. Hij heeft kort bruin haar, opgeschoren aan de zijkanten. Het slachtoffer droeg een donker regenjasje, een zwart T-shirt met lange mouwen, een blauwe jeansbroek (G-Star), een broeksriem (Louis Vuitton), een witte boxershort (Giorgio Armani) en zwarte schoenen (Prada). Hij droeg een polshorloge van Breitling en een bruine halsketting met een kruisje.

Meent u deze man te herkennen, aarzel dan niet contact op te nemen met de politie via het gratis nummer 0800 30 300. Ook als u zaterdag 6 of zondag 7 april iets verdacht heeft gezien in de omgeving van de vindplaats in Wuustwezel, dan willen de speurders dat graag weten.

Corrigeer

Immo in de regio

Auto's in de kijker

Jobs in de regio