'Herr Seele slaat minnares'

'Herr Seele slaat minnares'

Foto: pn

Zowel Story als Dag Allemaal hebben het deze week over Bérengère Bouchez, de 46-jarige vriendin van Herr Seele, die hem ervan beschuldigt losse handjes te hebben. Herr Seele zelf geeft op zijn beurt aan dat zij na een glaasje te veel zelf agressief werd.

Het begon volgens Bérengère met berichtjes van Herr Seele naar een andere vrouw op Facebook, die de aanleiding waren voor een ruzie die uit de hand liep. 'Hij greep me bij de nek en smakte me tegen muur', vertelt Bérengère in Dag Allemaal, waar ze met blauwe ogen en een blauwe neus op de foto ging. 'Het was niet de eerste keer dat hij gewelddadig was, da's al dikwijls gebeurd. Maar nooit eerder ging Peter zo hevig tekeer. Hij sleurde me uit de woonkamer en wilde me van de trap gooien. Ik was bang dat hij me zou vermoorden'.

'Het is net andersom, Bérengère is op mij beginnen te kloppen', reageert Herr Seele in Story en Dag Allemaal. 'We waren een avondje uit geweest, zij had nogal stevig gedronken. Na een tijdje werd ze agressief en begin ze mij te slaan. Ik was haar getier beu en ik besloot haar naar huis te brengen (Bérengère woont nog steeds bij haar echtgenoot Jean-Jaques, nvdr). Op dat moment begon ze dingen naar mijn hoofd te slingeren. Ze heeft een stuk ijzer naar me gegooid en de cd-speler, die nu stuk is. Probeer maar eens een razende vrouw uit je huis te zetten zonder haar een schrammetje of blauwe plek te bezorgen'.

Lees het volledige verhaal in Dag Allemaal en Story.

Corrigeer

RECENT NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees