Oude wonden van Clouseau weer opengereten

Oude wonden van Clouseau weer opengereten

Foto: pn

Tijdens het feest ter ere van de dertigste verjaardag van Studio Brussel onthulde presentatrice Chantal Pattyn dat haar toenmalige collega Chris Dusauchoit het indertijd niet zo voor Clouseau had: 'Hij had een bloedhekel aan Clouseau en vernietigde hun singles'. 'Oude wonden worden opengereten', lezen we op de cover van Dag Allemaal, waar men sprak met Valère Pieraerts, de toenmalig manager van Clouseau.

'Ik was niet op de hoogte van de vernieling van onze plaatjes, maar ben blij dat dit nu aan de oppervlakte gekomen is', reageert Valère, die zich de boycot nog goed herinnert. 'Bij Studio Brussel kreeg Clouseau geen airplay, tenzij ze in De Afrekening verzeilden. Er werd echt op Koen en co. neergekeken door die dj's'.

Tegelijk herinnert Valère zich de dubbele houding van Studio Brussel: 'Men wilde Clouseau niet draaien, maar ze konden hun immense succes ook niet doodzwijgen. Koen en Kris Wauters werden dus al eens uitgenodigd in de studio of op een event van StuBru. Maar die vragen heb ik altijd geweigerd. Ik zei dan: 'Als jullie Clouseau niet draaien, zijn ze ook niet beschikbaar om voor jullie volk te lokken'.

Lees het volledige verhaal in Dag Allemaal.

Corrigeer

RECENT NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees